Goedkope kinderfietsen kopen

Op zoek naar een goedkope, betaalbare, degelijke kinderfiets?  Meisjes kinderfietsen, meisjes omafietsen, meisjes transportfietsen. Goedkope jongensfietsen, BMX kinderfietsen, MTB jongens fietsen, transport jongensfietsen. 
Kinderfietsen hebben een achteruittrap-rem, led verlichting of reflectoren. Kinderen zijn in de donkere maanden opvallend goed te zien. De meisjes omafietsen en transportfietsen en de jongens transportfietsen zijn voorzien van een voordrager. Een mooie mand of krat maakt dit uiterlijk compleet.

Hippe kinderfietsen in vele kleuren

Meisjes kinderfietsen en jongens kinderfietsen zijn er in 18, 20, 22, 24 en 26 inch. Goedkope meisjes fietsen zijn verkrijgbaar in mooie moderne kleuren, blauw, jeans blauw,  groen, wit, rood, violet, roze, en de meisjes omafiets uiteraard in zwart. Betaalbare, goedkope jongens fietsen hebben een stoer en modern uiterlijk. De stoere en moderne jongensfietsen zijn er in moderne stoere kleuren. Denk hierbij aan rood, blauw, lime, mat grijs en uiteraard mat zwart. De kleinste maat kinderfietsen zijn voorzien van zijwieltjes.


Jongensfietsen

meisjesfietsen

BMX | Crossfietsen

© 2013 - 2021 Hordijkfietsen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel