Elektrische fietsen.

Welkom bij Hordijk Tweewielers. 

Met een elektrische fiets ook in de volksmond een E-bike genoemd heeft u altijd de wind in de rug. Een elektrische fiets is een ideaal vervoersmiddel voor woon en werkverkeer maar ook voor een mooie lange tocht wat je op een fiets zonder trapondersteuning minder gauw zou doen. E-bike's zijn tegenwoordig voor jong en oud en zelfs bij de schoolgaande jeugd zeer populair. Zoekt u een goede en betaalbare elektrische fiets dan is de Altec / Vogue e-bike / elektrische fiets misschien  wat voor u. Koop je Altec / Vogue E-bike online, nieuwste modellen met volledige garantie en goede service.

Alle e-bikes worden rijklaar geleverd in Nederland.

De verbeterde e-bike van en voor de toekomst

E-bikes zijn bezig aan een flinke opmars. Niet alleen in Nederland als traditioneel fietsland, maar ook in landen waar fietsen helemaal niet zo ‘gewoon’ is, ontdekt men de voordelen van de elektrische fiets. E-bikes bieden comfort en gemak voor korte en lange afstanden. Veel over de e-bike is echter ook nog onbekend, zoals de doelgroep, de functionele eigenschappen en de technische mogelijkheden. Wist je al dat circa de helft van alle verkochte fietsen tegenwoordig elektrisch is? En dat worden er alleen maar meer.

Doelgroepen e-bike

De elektrische fiets uitsluitend voor ouderen? Zeker niet. Steeds meer (jong-)volwassen en jongeren stappen over op de e-bike. Het vervoersmiddel is inmiddels helemaal hip, mede dankzij de gangbare modellen en veelzijdige specs. Moderne e-bikes en elektrische bakfietsen hebben het imago van de elektrische fiets een enorme boost gegeven. Een kort ritje naar de supermarkt, ’s ochtends naar school fietsen of 10 kilometer onderweg naar je werk; het zijn ideale afstanden voor je e-bike. De verkoop van elektrische fietsen blijft groeien, en dat onder een gevarieerde doelgroep. Het perfecte vervoersmiddel voor jou.

Verschillende modellen

Een belangrijke reden voor de groeiende populariteit van de elektrische fiets is te vinden in de keuzemogelijkheden. Bij Vogue Bike vind je diverse modellen van de e-bike én elektrische bakfiets. Elk model heeft haar eigen specs, en er is altijd wel een optie te vinden die past binnen jouw voorkeur. Laat je verrassen door alle opties.

   Voordelen Vogue Bike

  • snel en comfortabel op de plek van bestemming                         
  • milieuvriendelijk alternatief van de auto 
  • fysiek minder belastend dan de traditionele fiets
  • gezond: bewegen in de buitenlucht 
  • ideaal voor overbruggen diverse afstanden 


 

 

© 2013 - 2024 Hordijkfietsen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel