Meisjesfiets 12,5 inch.

Meisjesfiets 20 inch.

Meisjesfiets 24 inch.

Meisjesfiets 26 inch.

 

Meisjesfietsen
Bent u op zoek naar een goede meisjesfiets waarmee uw dochter veilige kilometers kan afleggen naar school, vriendinnen of de sportclub? Dan bent u bij Hordijkfietsen aan het juiste adres, wij verkopen veel verschillende fietsen voor elke leeftijd. Bekijk direct ons assortiment en geef uw kleine meid een cadeau om nooit te vergeten.

Meisjesfiets kopen
Wij hebben een groot assortiment aan meisjesfietsen in allerlei maten. De fietsen beginnen bij een meisjesfiets 12 inch, deze is geschikt voor 3 tot 4 jarigen. En de grootste maat is de 26 inch meisjesfiets, deze is geschikt voor 10 tot 12 jarigen. Daarna stappen de meisjes over op een volwassen damesfiets 28 inch .

Hippe meisjesfiets
Voor de meisjes van 3 tot 6 jaar hebben wij fietsen met zijwieltjes in  veel verschillende modellen. Een sportieve fiets of een hippe transportfiets? Je vindt het bij Hordijkfietsen! Meisjes kunnen soms nogal ruig met hun fiets omgaan. Het overkomt uw dochter vast wel eens dat ze ergens tegenaan botst of met de fiets valt. Daarom moet een meisjesfiets goed tegen een stootje kunnen zonder dat het meteen stuk gaat. Onze meisjesfietsen zijn zeer betrouwbaar. Zowel de fietsen voor de allerjongsten als de fietsen voor de wat grotere meiden zijn van de beste kwaliteit. Daarbij geeft Hordijkfietsen 2 jaar garantie op alle meisjesfietsen.

Fietsen voor opgroeiende meiden
Kinderen zijn in de groei, dus is het handig dat fietsen verstelbaar zijn zodat meisjes de fiets meerdere jaren kunnen gebruiken. Naast dat meisjes in de groei zijn, verandert hun smaak ook naarmate ze ouder en volwassener worden. Daarom hebben wij voor de wat oudere meiden ook neutralere fietsen. Dit gaat dan om de meisjesfiets 24 inch en de meisjesfiets 26 inch. Zij kunnen bijvoorbeeld kiezen voor een mat zwarte transportfiets of een wat sportiever model.

Verschillende maten meisjesfietsen
Onze meisjesfietsen zijn in veel verschillende maten verkrijgbaar, van de kleinsten onder ons vanaf ca. 3 jaar tot de grotere meiden tot ca. 12 jaar. 

© 2013 - 2023 Hordijkfietsen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel