Wie zijn Wij

Hordijkfietsen.nl is een online innovatief familiebedrijf, wij zijn een dynamisch bedrijf dat zich richt op het leveren van betaalbare kwaliteitsfietsen.

Onze Visie

Wij zoeken continu naar de ideale fiets. Daarom vindt u in ons assortiment uitsluitend fietsen waarin kwaliteit en betaalbaarheid elkaar vinden in mooie, eigentijdse en vernieuwende modellen.
Tevens vinden wij het belangrijk om online winkelen voor consumenten zo aangenaam mogelijk te maken. Zo is ons ruime assortiment overzichtelijk te bekijken en kunnen de fietsen binnen 48 uur bij de consument geleverd worden.

Onze Missie

Hordijkfietsen neemt geen genoegen met tevreden consumenten, wij maken graag fans van onze consumenten. Hordijkfietsen wil graag uitgroeien tot dé specialist op het gebied van fietsen en fietsbenodigdheden. Niet alleen bieden wij mooie, eigentijdse en betrouwbare fietsen, ze zijn ook betaalbaar. Met name gezinnen met jonge kinderen profiteren hiervan, gezien kinderen zo hard groeien dat ze gemiddeld om de twee jaar toe zijn aan een nieuwe fiets. Zo kunt u uw kind een nieuwe fiets geven, zonder voor hoge kosten te komen staan. Tevens hebben wij een ruim assortiment aan bakfietsen, transportfietsen, trendy beachcruisers en nog veel meer.


Met vriendelijke groet,

Team Hordijkfietsen.nl

 

 

© 2013 - 2024 Hordijkfietsen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel